Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 26, 2012

Apa pon tak boleh !



Pagi ni datang kerja. terima arahan. kena kosongkan
segala perhiasan di atas meja.
taknak tampal apapon kat partisen board.
kena kosong, even calendar pon tak boleh.
gambar kawen apatah lagi kan. .
semua kena simpan.
dan segala tin biskut serta stok minuman peribadi kena simpan kat pantri.
kalau macam tu, baik aku wakaf je. .
semua orang leh makan minum.
sejak dapat boss pompuan baru ni, aku rasa makin lorat la.
itu ini tak boleh.
bela ikan gapi sekor dalam balang kaca pon tak boleh.
pokok sebatang dalam pasu kecik pon kena komen.
aish.  melampau sungguh noo. .
 mula rasa tak seronok nak kerja kalau terus camni
lorat . . lorat . .


 

10 luahan hati..:

frogos said... [Reply to comment]

sianye..keje kat mane ni?

мϊźŽēŘϊŁ® said... [Reply to comment]

simpati sungguh... klu sy dah stress.... sabo jela...

schaze zainn said... [Reply to comment]

bos akak jeles kot =..=

pelik la kalau bos pangai gitu..haish

Masya said... [Reply to comment]

hamboii tuhh dia kalau lady boss dah maiii

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Nampak sangat pempuan tu tak de seni kan.. semua jenis perhiasan pun tak boleh... loratnya!!

fifa said... [Reply to comment]

ok la tu ada meja..akk xde meja lagi sedey..hehe..tp npe plak xleh hias eh..x best la kan..tp kalo yg agak2 bwa minyak masak gula garam tu mcm melampau gak kot..haha

qaseh johanna said... [Reply to comment]

kak fifa :: agk2 le kak, sy xde la smp wak minyk, garam sume.. gula tu adala..klu minyak tu dah mcm nk grg cucur sardin plak gayanya.. hehehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

kwn blogger :: keje gomen ni kena la dgr arhn org atsn.. nk ckp dia xberseni, entah la.. tp rasa cam melampau sgt le kot.. apepon, masa diorang pusing2 td, xde pon komen ape2.. sebab balang ikn dh sorok, gmbr sume dh cabut.. aish.. payah2..!

Anonymous said... [Reply to comment]

Ntah2, orang yang duk round tgk tadi lagi suke tgk kalau ade gmbar2 yg bertampal2.. Lagi cantik dan berseni kan...
Caw. Arkitek lagi banyak bela pokok dan ikan2 kat tempat masing2...

sudipVSsenduk said... [Reply to comment]

gulp... dahsyatnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...