Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 23, 2012

Pencabul di stesen komuter !



Aku dengar cerita ni dari bulan lepas lagi. tapi harini kecoh balik 
benda alah ni. kesian pulak kalau tak berkongsi.
walaupon laluan dari Midvalley ke Rawang tu,
memang laluan harian aku. tapi aku bersyukur sebab 
dari Midvalley lagi aku dah dapat duduk, jadi takde masalah sangat la.
mari kongsi kisah yang menyakitkan hati ni . .

Hati2 pada sape2 yg naik komuter, especially tren ke Rawang. Plez beware ngan org ni. Saya baru je pas buat repot cover utk kes cabul td…citenye gini…

Selasa baru2 ni..saya tunggu tren mcm biasa kat platform 4 kl sentral..tgh2 tgu tu ada la mamat yg dlm gambar tu dtg dari blkg dan rapat blkg saya..sbb x selesa saya pun pandang blkg n tgk kat blkg dia x de org pun…tp dia masih nak rapat lg..saya cube elak ke kiri n kanan..tp masih dia ikut…saya pun pandang dia n mybe dia perasan n dia blah….

Apa yg sengal nye dia ni dgn pakaian yg sama dia muncul lg semalam dan beratur lg blkg saya..saya elak n dia x bejaya nak buat kat saya dia tp dia try kat sorg budak ni…sian dia…

Dlm tren dia buat keje tu…dia mmg bergesel dgn bdk pompuan ni dr KL sentral smpai la stesen sg buloh…bayang kan la dlm tren tu betapa ramai org mmg x leh nk ckp la..sampai je stesen sg buloh kami (saya ngan akak sorg ni) perasan yg kat seluar dia basah…saya pun trun n cari budak pompuan td nk tanye ape tejadi kat dia….bdk ni cite yg mmg dia ada rase ‘something; kat punggung dia…tp dia x tau ape bendenye…mmg saya tgk kat seluar bdk tu pun ada kesan “air’dia …mmg kurang ajar org ni…dgn muka puas dia tersenyum mase kluar dr tren…saya ada buat laporan kat KTM staff tp diorg ckp dia x de kuase nak tangkap…hampeh betul…kalu ikutkan smlm dah tertangkap dia ni…masalahnye time tu x de plak polis kat sg buloh station…

So if u all ada terserempak ngan dia ni hati2…sbb dia ni x kan berhenti memburu n buat keje x senonoh tu..dah la bau busuk…@%^$&%*&^.. Mmg dia taget penumpang2 tren ni sbb dia x kan kemana bila dah turun, dia akan naik tren semula n cari mangsa2.




nota : orang sewel ni ada di mana2. kat opis pon ada orang sewel. ! :)

 
 

5 luahan hati..:

CIK PUAN TIPAH said... [Reply to comment]

Takutnya..
Gila seks per?? Kahwin la itu yang lebih selamat..huhu

fazrulnoor said... [Reply to comment]

dia cabol ko ke mie.?? kuang ajar

fazrulnoor said... [Reply to comment]

sape yang sewel kat opis..teng teng teng

daimpressive said... [Reply to comment]

kalau dapt tangkap kasik sunat kali kedua, sengal dan sial mamat nih...

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

nsb baik aku tak penah naik komuter.klu aku la yg kena aku lempang tumbuk muka dia kat situ jugak.kurang ajar btol bangla nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...