Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 7, 2012

Color man @ Genting



 Kalau pergi genting mesti nak amek gambo dengan orang kaler2 ni.
aku suka tengok tapi tak tergamak la pulak nak pergi menepek 
sebelah orang kaler2 ni. bagi adik2 jela.
aku tak sure ada berapa orang tapi yang aku perasan,
ada hijau, biru, merah, silver. yang lain aku tak nampak.
mungkin orang ramai sangat kot. !


ini dengan blue man. dia ni poyo sikit. sampai adik2 aku pon takut
nak amek gambo dengan dia. dia suka buat aksi pelik2.
ni antara gambar yang tak terlampau la ea.
gambar yang lain tu aku nak tengok pon tak lalu. huh.
sebenarnya aku rasa frust pon ada time pergi genting ni.
orang ramai sangat, adik2 nak main pon susah. sebab setiap game,
nak kena beratur dari 15minit sampai 30 minit. penat beratur je,
bukan penat main. . jalan2 dalam ni pon dah penat.
outdoor tak masuk sebab masa dah terhad. itu yang terjah indoor aje.
indoor pon lebih kurang je. lastly amek gambar jela banyak2.


mmm. . pagi ni takde idea la nak celoteh banyak2.
stop dulu la. blur sangat ni. pagi tadi bangun lambat.



 

7 luahan hati..:

Siti Nursyuhada said... [Reply to comment]

wahh rindunye nak gie gentin... dah lama gila xpegi.. hu3...


jom follow sue sue dh follow akak
http://aswith4kids4ever.blogspot.com

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Ida pun pergi Genting! Tak jumpa pun? hihi.. Time cuti sekolah kan? Harus lah ramai orang..hihihi... Ida ada tangkap pic dgn colourman mustard. heeee~~

Umaira Umar said... [Reply to comment]

ida dgn qaseh kalo jalan sebelah selising bahu kat genting hari tu agak2 perasan tak antara korg...?? hehehehehe....

Masa kecik2 jer gi genting, tak tahu bile lagi nak gi genting lagi...hujung minggu ada jer hal nyer...

qaseh johanna said... [Reply to comment]

eida..mana la nak jumpa kamu..kamu pergi dulu..sy pergi kemudia.. sebab tgk awk dgn mustard man tu la sy cr taw mustard man tu tp xjmp..huhu

qaseh johanna said... [Reply to comment]

eida..mana la nak jumpa kamu..kamu pergi dulu..sy pergi kemudia.. sebab tgk awk dgn mustard man tu la sy cr taw mustard man tu tp xjmp..huhu

qaseh johanna said... [Reply to comment]

umaira :: insyaALLAH kenal...boleh kenal gak rakan2 blogger ni..dh tahap2 artis kot... Hihihi :))

Pen Biru said... [Reply to comment]

walaupun diorg nampak happy..tapi bukan mudah kerja jadipatung cmtu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...