Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 7, 2012

Makin hisap, makin panas.!!



. . asam halia. asam yang aku suka dari dulu sampai sekarang.
tajuk je propa lebih tapi sebenarnya cerita pasal asam halia.
Hahaha. padan muka. .
orang lain tak minat tapi aku minat sangat.
jenis asam halia ada dua, ada yang basah dan kering.
aku suka yang kering tu. sedap. . makin di hisap makin hangat!
hangat satu badan even dia cuma asam, bukan yang fresh.
kalau makan asam ni, aku makan sikit2.. isap dan kunyah lelama.
baru ada rasa feel halia tu. baru menyengat. .
kalau pergi kedai aku jumpa asam ni, memang aku 
tak pandang asam lain dah.
aku cerita lebih2 ni, korang pernah rasa tak.?
ke aku je yang lebih gebang.?

psstt. . kat opis ni, aku sorang je makan asam halia,
yang lain semua dah kerut muka bila taw aku makan asam ni.
legaaaaa aku rasa. . tak payah kongsi2. Hihi



 

4 luahan hati..:

Riny said... [Reply to comment]

hahahaha...ayat kedekut tu nyata betul...hik3

qaseh johanna said... [Reply to comment]

hahaha..memang kedekut pon...

pena rozie said... [Reply to comment]

suka jgk....

Onitsuka_hana said... [Reply to comment]

semua jenid asam hana makan. sedap x sedap ja. kalau halia nie. kurang suka. sbb halia.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...