Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, October 17, 2011

Aku yang gigih berusaha



Harini hari yang agak buat aku seram sejuk.
pagi ni aku ada temujanji dengan gynea Hospital Sungai Buloh.
dah lama buat temujanji tapi baru harini dapat jumpa.

hospital kerajaan kan. so jangan harap lebih2 la ye.
pergi hospital sebab nak 'sedar diri' sikit.
maklum la dah setahun 4 bulan kawen tapi belom ber'hasil'. 
mula orang kampong dok bertanya.

sebelom keluar segala pantang larang, ubat dan jamu segala.
baik aku pergi check. tapi aku yakin dengan 1 benda.
"..puan kena kurangkan berta badan.."

hai. itu yang sentap sampai tulang hitam tu.
usaha. usaha. usaha.









 


7 luahan hati..:

pnsusu said... [Reply to comment]

selamat berusaha ya dear...

insyaallah samapi rezeki nnt..amin

chinta... said... [Reply to comment]

hai qaseh...caiyok2...semoga semua dipermudahkan olehNYa...

fazrulnoor said... [Reply to comment]

berta berta berta......badan

fifa said... [Reply to comment]

usaha+terus bdoa..insyallah..
if mimi dpt reduced weight chances mmg g akan meningkt..

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

meme... betol betol bab kurgkan berat badan tu mmg doktor akan suruh.. jom join ain menguruskan badan jugak.. ada geng best sikit.. even kita kenal online jerk.. hehehe..

meme yang penting jgn stress.. dulu ain di sahkan ngandung pon time2 ni gak.. 1thun 5 bulan kalu x silap.. insyaallah ada rezeki meme.. no worries.. kita ni kan golongan istimewa..

meme ada try makan apa2 ker? mcm bidadari ke jamu ke.. apa2 supplement laa..

pastu jgn lupa esok jumpa doktor tanya kondisi rahim ye.. takut ada apa2 yg x sihat.. kalau rasa dah selesa.. leh laa meme g jumpa bidan.. mana tahu rahim kita senget ke terlalu tinggi ke.. kalu rendah ok.. sbb senang benih masuk.. kalu tinggi.. org cakap..air mani tu tumpah keluar..

*tips nak tahu air mani tumpah keluar = lepas bersama.. esok pagi dalam kol 9-10 ke tetiba rasa mcm air lekit2 tu keluar bila kita cuci.. mean air tak masuk betol dalam rahim kita.. tu yg x jadi janin tu.. sbb dia tak sempat senyawa

schaze zainn said... [Reply to comment]

takpe kak, usaha itu tangga kejayaan..hihi :D

jiayok!

qaseh johanna said... [Reply to comment]

lepas ni memang betol2 kena diet...tunggu jela...tp kawan2..tolong kirim semangat sama saya ye.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...