Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, October 10, 2011

Angah versi hari kenduri :)



Dah seminggu lebih angah kawen. tapi aku yang still terhegeh2 letak gambo.
Sabtu baru ni dah buat majlis bertandang pon.
punya la malas nak edit gambo ye. takpe.
ini aku masukkan laju2. nak tengok angah versi lain tak..?










 okey itu jela. nanti aku letak versi hari bertandang pulak ye.
tapi rasanya sama je sebab angah pakai gaun jugak tapi warna cream.
yang beza cuma majlis belah lelaki buat di dewan Kem Sungai Besi.






 


4 luahan hati..:

azam said... [Reply to comment]

wow terbaik lah.....GRAND gitu

selamat berumahtangga, semoga kekal hendakNYA

qaseh johanna said... [Reply to comment]

mana ada grand pon..biasa2 ja...

semoga doa itu termakbul..mekaseh..

eyza said... [Reply to comment]

Awak..
hari tu angah awak buat pra-wedding kat taman tasik ampang hilir kan? saya ade kat situ.. cam bila tgk gambar kat banner... cantik..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ye betol...lgpon husband dia memang org ampang..n dia pon stay kt kuarters ATM dkt dgn tasik tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...