Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 11, 2011

Bukan macam dulu lagi



Sabun apa yang selalu jadi pilihan wanita diluar sana..?
setakat ni aku dah guna 2jenis liquid detergent kat umah.
masa mula kawen dulu aku guna Dynamo tapi macam tak sedap je bau dia.


Dynamo tu cuma gah pada nama saja. tapi produk tak sehebat mana.
tapi sekarang ni aku gantikan Dynamo dengan Top. okey la.
 aku guna yang Ocean kalau tak salah aku. warna biru. bau sedap.

wangi je bilik air atas bila aku basuh baju. bes. bes.
tapi aku ada masalah bila part masukkan softener.
setakat ni aku guna Softlan lavender warna purple. 
bila combine je 2 ni. langsung jadi tak sedap.


 so aku nak tanya. apa lagi yang sesuai untuk gantikan Softlan ni.?
sebab aku tak pernah guna softener yang lain selain dari Softlan.
aku takut jadi lagi tak bes. dan aku tak nak membazir. guna sekali dah buang.









 


13 luahan hati..:

azam said... [Reply to comment]

hehehe....

downy pun ok jugak.....sama je function dia kan??

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

AKU GUNA DAIA.LG WANGI DRP SOFTLAN

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

salam singgah

saya guna downy..try lah

dah follow jom follow back

ratusiput said... [Reply to comment]

ha ratu pun baru gak tanye2 kat blog aritu pasal menda ni.sbb pewangi skang ni lepas je baju kering bau wangi pun hilang.downy ke apa ke sama dengan je.iklan je bkn main.tu nk tanye tu pakai pewangi baju apa yg tahan bau dia atleast masa nak melipat tu pun still wangi lg...kalau ade share2 tau...bgtau ratu :)

suzie shazana said... [Reply to comment]

pakai brand daia..kompem wangi...

Aki said... [Reply to comment]

takpe,ko beli je 10.. pastu kalau ko tak nak,ko bagi ngan Aki.. ha ha ha..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

uish..ramai kawan2 guna daia ni..ok2 nnt aku try guna ye...mmmmm

qaseh johanna said... [Reply to comment]

aki :: kamu mau untung saja bah...cit!

Cik Ina Do Do Cheng said... [Reply to comment]

cik ina selalu guna serbuk sabun top. berseh gitu.dynamo tu mahalkan.

yatt said... [Reply to comment]

saya pakai dynamo... ooo TOP tu lagi ok dari dynamo ye? nak try laaa :)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

guna la TOP..pasti tak menyesal..dynamo mahal tp xbgus pon...

fifie said... [Reply to comment]

along, fie pakai sabun biozip aje dikombinasikan dgn softner daia...bau die sgt boom... dri zaman u lagi pakai... even sidai dlm rumah pun...xkn busuk..huhuh

qaseh johanna said... [Reply to comment]

fifie::xpe2 pasni try pakai daia la...yg biozip tu tggu dlu sbb stkat ni TOP xde masalah lg..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...