Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 27, 2011

Tak tercapai dek akal




 tiada idea petang2 ni.
macam2 benda jadi buat aku pening dan celaru.
sepupu En. Boo Boo dah 2hari berturut2 kol aku. suh aku amek produk Herbalife.
mahal kot. so memang aku tak mampu.

even dia cakap boleh nampak perubahan dalam 3weeks.
dulu masa aku amek Jusmate 5 pon sama, cakap camtu gak.
bila aku stop makan, makin bertambah berat ada la.


 sekarang ni kat opis pon aku banyak kerja. dok sibok buat filing.
sebelom ni boss taknak kasi, dah sampai masa nak audit baru nak terhegeh2.
bayangkan 6bulan punya surat, nak audit dalam tempoh 4hari. bala namanya tu.

 tapi tu la, kita orang bawahan, kena la terima arahan.
kalau memberontak lebih2, kang SKT menjunam pulak. adeh la.
setelah dihitung2, harini aku mula kerja keras, setelah berehat hampir 11bulan.
kerja gomen. paham2 la. Hehe









 


4 luahan hati..:

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

ain pernah try HL.. tapi x berkesan tuk ain.. terpulang laa kat meme

suzie shazana said... [Reply to comment]

agak ko la apa jadi gan bos2 aku tu..fail2 diorang msti diorg kene update sendiri kih..kih...

qaseh johanna said... [Reply to comment]

suzie :: ko xtaw..boss ko tgh pening..dgn fail meja pon kena wat sndri..celaru2..

**thn dpn diorg senang lenang blk..thn ni je diorg kasi can kt ko..hehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ain :: memang xbeli pon..mahal la ain..usaha sndri la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...