Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, October 10, 2011

Header Baru Dari AKI



tanggal 10/10/2011.
aku tukar header blog lagi sekali. yang lepas aku tak ingat bila.
lagipon sempena setelah setahun aku menceburi dunia blog ni.
amacam geng.? cun tak..?
 
orang lain tukar. aku pon tukar. taknak kalah beb.!
tapi bukan buat sendiri. mintak tolong opismate.
merangkap blogger tegar Wilayah Persekutuan.

Blogger dari Sabah kompom kenal sama dia. terhangat di pasaran.
dengan adanya header baru ni. makanya ada la makhluk Allah yang dengki dengan aku.
ada jugak yang nak tukar header. sapa lagi kalau bukan PapaDam.


nak jengah blog AKI.? cuma klik pada header AKI ok.
 tapi sekarang ni AKI sangat busy. permintaan dari rakan blogger yang lain pon ada.
itu belom kira opismate punya lagi. hehe

 esok pagi datang opis. dengan satu matlamat.
nak belanja si AKI makan. sebab tolong buat header cun.
 terima kasih ya AKI  :)




 


8 luahan hati..:

Pen Biru said... [Reply to comment]

nak jugak tukar header..tapi xde mase nak mereka2..

Pen Biru said... [Reply to comment]

sy dah sms kakak yg jual jalapeno tu..dia tak reply pun

Aki said... [Reply to comment]

Boleh ba kalau kau.. Ha ha ha..

chinta... said... [Reply to comment]

wah qaseh..cun melecun...pasni makin rajin la update blog ye..hehehe

suzie shazana said... [Reply to comment]

veri nice...agak2 klu aku mtk buatkan yg br si aki ni nak tak buatkan he..he...

qaseh johanna said... [Reply to comment]

suzie::sbb ko dh ade yg br so lambat skit la permintaan ko tu nk termakbul..hehehe

qaseh johanna said... [Reply to comment]

chinta::itu sudah semestinya...tungguu..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

pen biru::xde mase upah je...@mintk tlg kwn2 yg terer..!hehe

aki::kamu mmg terbaek bah..! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...