Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, September 26, 2011

Artis Malaysia Makin Berani




 cayalah artis kita. boleh suka2 on off pakai tudung. macam main2 kan agama jela.
aku sebenarnya tak suka nak cakap pasal artis kita yang kebanyakan,
life mereka tu dah bersimpang siur.
tapi bila melibatkan pasal agama camni. aku rasa cam sakit hati.


 time rasa nak pakai tudung dia pakai. time rasa nak tanggal. boleh tanggal.
kalau rasa nak pakai gaya marhaen pon anytime je boleh.
takde ke rasa segan silu dengan masyarakat kat luar sana.

klik kalau nak besa!

mmm.. kalau cakap pasal artis ni memang tak pernah abes.
ada ja yang melanda life mereka ni.
itu belom buka kisah botox sana sini lagi.
aku mengarang untuk peringatan diri sendiri. mana taw bila satu hari nanti aku popular.
takut aku pulak yang lupa diri. nauzubillah. mintak simpang la.



 thankz yana sebab bagi idea.



 


7 luahan hati..:

Cik Ina Do Do Cheng said... [Reply to comment]

dia ni kan bercinta ngan budak berselmoih comot tu kan. 3 orang ni rasa nak tolak dalam gaung tak mendatangkan hasil langsung .

qaseh johanna said... [Reply to comment]

memang pon...entah apela yg diorg pikirkan..xmalu lgsg..lain la kalau ko tu jns jual nasik lemak hjung kpg..xde msk paper..ini 1Malaysia kenal..itu pon nak wat hal..aishh.

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

kalu ko popular nti mimi kot jadi artis jgn lupa aku taw.keh3

qaseh johanna said... [Reply to comment]

bila nk popular tu ye..?

schaze zainn said... [Reply to comment]

dah nama pun artis kak..ekeke

so dah memang kejenya belakon

belakon depan masyarakat..lalala xP

ratusiput said... [Reply to comment]

tu yg maleh nk amik port pasal dorang ni kan.buat ngabis boreh jo...

Pen Biru said... [Reply to comment]

nama pun pelakon...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...