Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 27, 2011

Jamuan Bahagian Struktur (Bangunan Am)



A S S A L A M U A L A I K U M


Harini ada jamuan raya kat unit aku ni. jamuan raya pada penghujung raya. heaven kan.?
 mari le datang ke Tingkat 13, Centre Point North, Mid Valley City.
 macam2 ada. mee rebus. nasik briani. eh tak suprise la kalau sebut.


Ini la boss aku. simple je kan. takde la macho sangat tapi hati baik.
tapi sekali dia gelak. boleh dengar 1level ni. memang power.
so aku kalau nak malas2 aku kena alert pada gelak dia. kalau dia ada, takleh la nak malas2 sangat kan. berdosa. hehe

nanti aku update lagi pasal jamuan ye. saja nak kasi panas enjin blog dulu.
pagi2 kena la update 1post. pastu baru boleh buat kerja lain.
dah kata blogger kann..?  :)











 


5 luahan hati..:

Aki said... [Reply to comment]

di sebalik gambar Encik James,ade orang yang sangat hebat?? siapakah itu?? (pandangan sisi!!)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

nak jugak ye kamu aki....cit

chinta... said... [Reply to comment]

uit2..pagi2 dah mau panaskan enjin ye...cepat2...buat n3 seterusnya...hahhaa

Cik Ina Do Do Cheng said... [Reply to comment]

selalu yang simple tu memang tak kisah kalau tengah menyuap orang ambik gambar. kim salam ye.ee tak payah tak payah nanti suami cik ina tahu habisss.

suzie shazana said... [Reply to comment]

eleh si rex tu menyibuk saja...pantang ada makan kat situ dia ada ha..ha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...