Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 21, 2011

Baru sebut dah dapat..!!






mmm. nak mula camne ni.? Buntu sekejap. kang aku melaser, 
mula si Along ni laser aku balik. aish.
Along ni mulut dia boleh tahan kalau nak mencharasss aku. hampeh betol.

Una ni kawan aku satu politeknik masa sama2 belajar kat Kulim. Along ni pulak suami Una tapi kawan sekolah menengah aku. kecik kan dunia.
sebelom puasa aritu adala aku chatting2 dengan Una ni kat FB.
biasala kalau dah ade anak sorang, mesti la nak lagi sorang kan. 
sama la jugak dengan Una ni.

kami berborak punya berborak. keinginan Una untuk bagi adik pada Iman memang ketara sangat.
tapi kalau boleh biar la lepas suami dia yang askar ni abes kursus dulu.
tapi semalam. entah ribut apa. tiba2 ada statement dia bersyukur di atas rezeki ini.

aku pon merisik tanya dan dikuatkan lagi dengan SMS yang Una hantar kat aku.
"Iman nak dapat adik.. Hehe". amboi.... sakan..!!
baru sebut sebelom puasa aritu. sekali di bulan Syawal yang mulia ni. 
dah terus lekat. 5weeks ok.

punya cepat la Una ni proses. dalam Along dok berkursus jauh2 tu pon sempat jugak ye.
Una stay kat Temerloh n Along kursus kat PD kalau tak salah.
dalam tempoh 3bulan tak salah aku, kira diorang ni weekend partner jela.

Tapi itu la kan. senang je rezeki orang ni. sebut harini, esok dah ada. aku...??
hari2 sebut tapi masih belom ada. takpe la Una. kiranya baby yang bakal lahir ni adalah
permata ketiga Geng Camar 46. InsyaAllah.. :)














 


6 luahan hati..:

eKa said... [Reply to comment]

tu la yg dinamakan rezeki kan ...hmmmmph...

fifa said... [Reply to comment]

mie~terus2 sebut nnti dpt lah tu..amiinnnnn~

schaze zainn said... [Reply to comment]

rezeki tu :)

zahrah said... [Reply to comment]

sabaq cik mimi.. akk sy 8 thn, bru kua baby thn ni.. :) doa byk2 k..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

zahrah::ye sy sabar le ni.....redha dgn rezeki yg lain...xleh tamak2..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

kak fifa:: aminnnnn...insyaALLAH..

eka::nanti akan smp masa gak rezeki kita tu...kita doa byk2 lg ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...