Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 20, 2011

Hantu Bonceng




sapa dah tengok cerita ni..? aku dah tengok. tak bes pon.
rasa menyesal pulak aku g beli kat Astro First. ini semua gara2 Angah la datang rumah Jumaat lepas.
Ayang pon ada sekali. so ape lagi. langgan sudah..

part hantu tak banyak pon. tapi aku ni memang rare spesis.
tak kira macam mana rupa hantu tu. aku tetap akan tutup muka bila part hantu.
walaupon pada orang lain rupa hantu tu tak takut langsung.

tadi aku ada jalan2 kat sana sini.
ada la aku baca kisah orang yang tak puas hati dengan citer ni.
kalau korang nak taw. apa yang ditulis. jom kita jengah jantan Terhangat.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
pssst.. aku pon tak bagi banyak bintang. bagi 2/5 bintang je. sebab sekali tengok je pon dah jemu.
nak plak Astro First tu tayang sampai 2hari 2malam. boleh jadi hiburan pada tetamu yang bertandang jela.











 


9 luahan hati..:

leyzajamil said... [Reply to comment]

salam kunjung balas ke sini..
terima kasih sudi jengah di blog sy.

Yer, pasal cite tu mmg kontroversi dgn lawak yg dikatakan telah mencuit sensitiviti kita org Islam. Sy pun agak menyesal ketawa sakan sampai tak sedar apa yg sy gelakkan sangat..istigfar2x

eKa said... [Reply to comment]

eka pun dah tgk....hantu dia mmg jarang kelua...seb baik adad watak zizan tu je dgn kawannya tu je...dok tox, tox...apa e maksud tox tu

qaseh johanna said... [Reply to comment]

eka :: ala eka...bese la bahasa org skang ni..sj nak bagi sedap ayat...itu yg keluar mcm2 versi..mcm beb..lol..dowh...

rosakkan ank bgsa jela...

Pen Biru said... [Reply to comment]

tajuk pun rasa cm tak best

qaseh johanna said... [Reply to comment]

bukan rasa lg dh...memang tak bes pon..klu tak sebab adik sy,mmg sy xbeli citer ni...

Pen Biru said... [Reply to comment]

sy x rasa nk tgok pun..huhuh

Cik Ina Do Do Cheng said... [Reply to comment]

cik ina belum tengok lagi ingat nak cari cd.

salam lebaran, selamat bertemu kembali setelah terpisah beberapa dekak, kah kak

Jejaka Terhangat said... [Reply to comment]

adehh..maaf lambat ke sini qaseh johanna..=(

rupanya isu sensitiviti ni tersebar luas. ingatkan kecik2 punya hal. bagusla, itu mksdnya penonton skrg alert jugak bila Islam dipersendakan. bkn buat bodo je..dan bila blogger ramai2 tulis pasal bnda ni. secara tak angsung ia meningkatkan lagi kesedaran kat orang ramai kan? =)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

jejaka terhangat::sy dah dpt rasa penghinaan tu..tp bl jengah JT punya post..makanya bkn sy sorang la yg rasa terhina...

at least..ramai yg sedar n faham..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...