Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 20, 2011

Kenangan di Majlis Perbandaran Taiping



Assalamualaikum n selamat pagi.

mmm.. rasanya dah lama aku tinggalkan post ni dalam box draft.
ini baru sampai masa nak bawak keluar. bukan sebab takde idea tapi sebab aku takde camera yang boleh jadi pencetus idea.
oleh itu. aku publish la entri ni.

Oyen, Kak Ida, Aizan n me  :)

 time ni. takde sape pon kawen lagi. semua masih single tapi not available.
aku tak pasti sapa yang amek gambar ni. walaupon muka aku sememeh tapi still ada gak kenangan masa praktikal kat MPT ni.

sekarang ni Oyen pon dah nak kawen, mungkin dalam bulan11 ni. insyaALLAH.
Kak Ida tetap champion, sekarang anak dah tiga. Aizan masih dalam tanda tanya.
dan aku pulak, dah kawen tapi belom sempat bertiga.

 masa praktikal kat MPT ni memang terbaeek.! rasanya aku praktikal awal tahun 2005.
dah 6tahun berlalu kan. cepat sungguh aku rasa.
yela.. kalau dulu aku cuma 49kg sekarang dah naik 65kg. hehe **tipu je..

we'oll dengan Kak Niza
 ini rasanya time nak g makan dengan Kak Niza. masa praktikal.
g keje tak yah bawak duit pon takpe. boleh makan free bila2 masa.
setiap kali mesyuarat, kami la tukang bagi perabeh makanan.

kalau pagi technician ni belanja makan, kang lunch keluar dengan technician lain pulak.
jumpa kontraktor, belanja makan lagi. petang dapat makan pisang goreng free ke. keledek goreng free ke. memang semua free la.
sampai Mr. Vaa yang kedekut dalam opis tu pon kitorang paw gak suruh belanja. hehe

itu la indahnya time belajar dulu.
sekarang ni dah sampai masa aku plak kena paw dengan kawan2 yang dok belajar lagi.
itu rezeki masing2 la kan. kalau ada lebih apa salahnya berkongsi ye tak..?








 


2 luahan hati..:

LidaRahim said... [Reply to comment]

wow kurusnya kamoo dulu!

ermmm senasib ler kiter hehe makin berkembang dgn maju

qaseh johanna said... [Reply to comment]

dulu semuanya indah2 belaka...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...