Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, September 23, 2011

BUSY. BUSY. BUSY....!!





serius busy sangat sekarang ni.
orang lain yang beranak, orang yang nak dapat duit kutu, orang lain yang syok2 nak melaram masa hari Keluarga + dinner CKASJ, orang lain punya birthday anak tapi aku yang busy yang amat.

sebab semua orang tanya aku perkhabaran orang yang dah beranak tu.
sebab aku yang jadi takotai collect duit kutu kat opis ni.
sebab aku yang jadi ALONG kutip duit kat unit aku sempena hari Keluarga bulan depan.
sebab aku yang tolong cari orang nak buat apam polkadot sempena birthday Mia. :)

fail atas meja pon banyak. belom sempat nak filing dari bulan puasa aritu.
maklom la bukan senang nak filing surat2 stok 6bulan. boss buat pekasam kat tempat dia.
yang pasti aku masih selamat sebab takde drawing yang nak kena hadap.
kalau tak, kompom aku lagi lintang pukang, kain pon senget2..!









5 luahan hati..:

raihan said... [Reply to comment]

bangga sunggoh mempunyai kawan opis yg sungguh komited ngan tugas ko mimi =P

chinta... said... [Reply to comment]

wah..busy banget..hehehe...tp apa yang penting senyum sokmo huhuhu

qaseh johanna said... [Reply to comment]

raihan:: kannnnnn...?? aku ni mmg selalu jd kebanggaan.... :)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

chinta:: senyum tu mesti...hehe :)

pnsusu said... [Reply to comment]

multitask betul nie.....he he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...