Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 1, 2011

Aiskrim Malaysia...




..yang sudah 4bulan aku rasa. tapi masih berbatang2 dalam esbok umah aku.
lama sangat dah aku buat. ehem ehem pembetulan. bukan aku buat.
En. Boo Boo buat. dia nak buat aiskrim bubur kacang durian tu je.
tapi aku yang memandai tambah bandung dan sarsi.
gigih bancuh pastu langsung tak tolong. siap tengok tv lagi. bagus punya isteri.

 masa dia buat tu rasanya ada la dalam 22batang. kalau tak salah aku la.
tapi aku tengok dalam esbok semalam, banyak lagi.
setiap kali anje datang, aku pulak asyik lupa nak bagi. sebab macam2 benda makan ada.

matlamat sebenar aku buat aiskrim ni sebab aku nak suh En. Boo Boo jual.
kan dia lama dok umah masa patah kaki aritu. so aku nak gantung kertas depan gate.
" Aiskrim Malaysia ada dijual. 1=20sen "
tapi En. Boo Boo marah aku. dia cakap, jangan nak gatai. Hehe.

tapi kalau la betol2 jadi matlamat aku ni. kan dah kaya sekarang ni.
malas betol la En. Boo Boo ni. itupon nak malu.









 



4 luahan hati..:

pnsusu said... [Reply to comment]

ishh lama tak makan ice cream ni....dulu time sekolah2 su su siap jual lagi

fazrulnoor said... [Reply to comment]

mahalnya jual ais cream cheq

qaseh johanna said... [Reply to comment]

su su :: rajin su su jual ye..tp seronok kalau ramai yg membeli..



faz :: sekarang ni dah xleh dpt 10sen cam dulu dh la..ada yg jual 30sen pon skrg ni..beli 2btg..jadi 50sen..

suzie shazana said... [Reply to comment]

teringan zaman dolu2 jer..ms aku kecik mak aku pun jual aiscrem ni tp skrg dah tak jual dah..skrg dah mahal pun 30sen satu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...