Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 2, 2011

Harum dan Cantik




 ini design baru keluaran Air Wick. comel + cantik.
sebenarnya segala bunga, daun dan rerama tu diberi.
so kita kena guna kreativiti sendiri masa nak menepek tu. kalau tak kreatif, hancur!

aku pon main belasah je. tu pon kena repair dengan En. Boo Boo.
ada je yang dia nak komen aku buat.
dia nak komen aku, padahal dia cuma tepek rerama tu. cit.

sekarang ni nampak cantik sikit la air freshner ni.
tak le nampak putih je. dah le dinding rumah pon putih.
so bila nampak bunga2 tu, enjoy la sikit.


Hehehe. contoh kat gambo tu dah diberi. tiru jela. kretif la konon.
so pergi la beli sekarang. yang cantik ni boleh letak kat ruang tamu.
yang lama letak dalam bilik cam aku.

nanti nak beli lagi la. kat bawah ni je.
Carefour Midvalley. aku suka jalan2 sana bagi perabeh duit.
kalau aku mampu, aku g tempat lain. tapi sebab tak mampu, Carefour jela.








 


6 luahan hati..:

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

rindu dgn midvalley... sejak mengandung until now dah jarang g mid valley.. zaman anak dara masa dok vista.. tiap2 minggu dok pulun midvalley tuh

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

lawa la..aku nak g beli jugak la!

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ain :: tu la ain..rugi je taw...klu bleh biar dpt keje kt midvalley ni..bleh berjimba sama2..


yana :: cantik2..g la beli..promosi tu..

ratusiput said... [Reply to comment]

plg lemah kalau sampai time nk replace refill ehehe..

Ann Huda (Ate) said... [Reply to comment]

Lama dah Ate tak gi Mid Valley beli 'kuih durian' sejak hand bag Ate kena curi masa makan di food court, dekat 2 tahun ada agaknya.

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ratu :: hanya ratu yg memahami...itu tepat sekali..hehehe



ate :: kuih durian tu sedap kan..?? sangat sedap...hehe cian kt awk ye..tp jgn le tkut lg..dtg le midvalley ni..leh jumpa2..tp ari bekerja jela..sabtu ahd sy cuti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...