Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 23, 2011

indah!



indahnya dunia kalau hari2 ada orang belanja.
even cuma sarapan pagi. bihun goreng + sambal tumis kerang.
semalam kena RM 1.20 tapi harini amek kerang terlebih sikit. so jadi RM 2.


ada sesiapa yang nak belanja untuk lunch pulak ke.?
kalau nak belanja, biar le double zinger burger.
sangat dialu2kan. walaupon aku ada bawak bekal epal + pear.!
tapi kalau ada yang nak belanja, aku okey je.
lagipon esok dah gaji, sila la abeskan duit berbaki gaji bulan lepas ye PaPaDam.

sebenarnya PaPaDam yang belanja aku tadi. mimpi apa ye dia semalam.
tiba2 je nak belanja time sampai opis tadi. aku cuma terfikir 1 benda je.
hujung bulan ni birthday dia. Hehe.
lambat @ cepat. mesti kena bagi kek. dipaksa taw. kejam sungguh dia.

apepon. tqvm sahabat.  :)





 


4 luahan hati..:

xϊŁĔм_мϊźŽēŘϊŁ® said... [Reply to comment]

Sis no Zingger Burger ok...
Kata diet.. Same mcm kite la... Kunun2 nk diet,,,, Bile ade org operr nk blnjerrr i on jerr.. hihihihi..

Aki said... [Reply to comment]

Ok,belanja ade maksud tu.. :-p

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

hahaha sedapnya burger itu,.. nak cari tukang belanja jugak

Pen Biru said... [Reply to comment]

ye la..makanan yg paling sedap adalah makanan free yg org belanja..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...