Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 15, 2011

Sedap!




Hari Sabtu lepas aku ada pergi umah Angah. sebab nak amek tiket AIM.
*tapi aku tak pergi pon AIM tu, even dapat tiket free + parking crew!
 aku rasa tak sesuai nak berformal bagai.
baik tengok je kat tv. boleh pakai baju kelawar.! Hehe.

 dari pagi aku dok umah Angah, sampai malam.
ada ja aralnya setiap kali nak balik.
tapi bukan itu yang aku nak citer.

nampak daging masak kicap+kentang dan sayur kobis tu.
kalau ada ikan sepat kering lagi sedap. makan denagn nasik panas2. hurmm!
tapi dalam mimpi jela aku nak boleh makan camtu.

walaupon aku ada rasa teringin nak makan. tapi aku tak makan pon.
aku tahan nafsu tu. aku buat2 macam tak sedap.!
padahal aku yang masak even kat umah Angah. sebab suami sendiri yang nak makan.
suami Angah takde, outstation ke Kelantan.

sekarang ni setiap minggu kami akan keluar.
berjalan2 umah sedara. sebab kalau dok umah aku akan masak dan makan.
so kalau pergi umah orang, maknanya aku takyah masak.!
bagi suami makan kat umah orang jela.
mak aku cakap. aku anak bertuah sebab buat suami camtu.








 


3 luahan hati..:

Noli@Ibu Wafa said... [Reply to comment]

bertuahnyer anakkk<-gitu ek mak ckp..hihi

qaseh johanna said... [Reply to comment]

hehehe..betol tu ibu wafa...sebijik..!

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

hahahaha mmg isteri bertuah.. harap2 nanti kalau dah preggy meme tak banyak alahan.. supaya boleh masak tuk suami masa 9 bulan ngandung.. if not.. cian en somi.. kang asyik makan kat luar ajerk laaa.. ++ dalam pantang lagik..++ ada anak lg berebut2 tak sempat masak.. apa2 pon good luck tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...