Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 13, 2012

Kek Simple



 Kek simple. senang sangat nak buat.
godeh2 semua bahan. masuk microwave 3minit.
siap.! kalau tetamu datang, ini saja la aku jamu.
dengar2, ada yang datang rumah minggu depan.
wahai tetamu, kamu memang di alu-alukan.
kalau ada keluar kek ni nanti, jangan la pulak merungut !
yang penting di buat dengan penuh keikhlasan
dan kasih sayang. .
harap2 sudi la kiranya menjamah kek yang tak seberapa ni.
bahan2 dia pon simple je. balik nanti aku nak buat lagi.
kalau dapat pujian lagi, confirm kek ni keluar
masa kunjungan tiba tetamu tersebut. :)


ini je bahan2nya. dan kena jugak la add on telor dan tepung.
nanti la kalau nak resepi. itupon kalau ada yang request la kan.
 sekarang ni busy sangat la. . .



 


3 luahan hati..:

fazrulnoor said... [Reply to comment]

sape nak dtg mie

qaseh johanna said... [Reply to comment]

tetamu nk dtg..kita kena la meraikan.. xkisah la sapa pon..

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

OIT,BG RESIPI.NAK TRY.AKU SUKA YG SIMPLE2 NI, MLS NK BUAT YG RENYAH2, TAKDAK MASA.KUI3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...