Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 20, 2012

Pre - Gaji ?!



 kalau dah nama kata tempat kerja kat atas, shopping mall kat bawah.
jangan harap boleh berjimat. macam aku ni la. .
gaji belom dapat, entah yang tunggakan tu masuk ke tidak.
dah terjah kedai Crocs Midvalley kat bawah nun.
sebab masa datang kerja pagi tadi, nampak flat camni.
dah berkenan. . time rehat panjang kan harini, harus terjah !
pergi test. . owh ada la saiz 7, ngam2. . abang, i like this. .
tapi berkenan dengan warna pink, hentam jela. .
boleh pakai dengan handbag merah kan. ?
sesuuaaiiii. . . 


 dan tadi sempat masuk butik Coach kat Garden, jiran Midvalley ni.
masuk je, dah berkenan dengan wrislet comel ni.
aahh, lantak la kalau orang lain cakap tak cantik ke, tak comel ke,
aku suka sangat. nanti boleh letak Galaxy Notes dalam ni.
waahh, suka propa. .!
balik ni harus paksa En. Boo Boo buka blog ni.
biar dia baca. . kalau dia cakap ok, harini dapat gaji,
harini jugak aku pergi sambar. .
harap2 perancangan aku ni berjaya memikat hati
En. Boo Boo untuk berkenan sama. :)



 


10 luahan hati..:

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

meme kata abg mesti kata "OK SAYANG" heh heh

pena rozie said... [Reply to comment]

nasib baik temp keje jauh gan shopping complex. Tp ganu ape best shopping ek...

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Goda goda sikit En. Boo Boo tu... mana tau cair, malam ni terus ajak pergi beli.. hhehhehehhe~~

qaseh johanna said... [Reply to comment]

jiran sebantal dh baca, terus kuar ayt pnyata. *. .bagi kad cimb tu kt abg. !!* huwaaaaaaaa... Mencikkkk..!

Umaira Umar said... [Reply to comment]

Waahhh...ni baru Pre Gaji..kang dapt tunggakan gaji sgt la hebatnye...TPG awk bulan brp? kalo cam saya Januari...lagi la tertunggak nyer tertunggak tunggak..hoorrrraayyy....rezeki dari Allah...

Opis kerajaan ape ye tempat awk bekerja tu? best betol dekat dengan Midvalley...

Actually kita dekat jer rupanye..opis saya dekat dgn Menara Tm tu jer.Agensi kerajaan gak. dan tak mungkin akan pindah putrajaya.

eKa said... [Reply to comment]

hohoho...semoga dpt kelulusan dari yamtuan besar ye

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

fuhyooo....coach tu...orang kaya..haha

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ain :: isyaALLAh dapat kebenaran.. hihi


rozie :: klu jauh xpe..kalau dekat, tido mlm pon dok termimpi2.. hehe


eida :: cair la sgt.. mntak burger bakar pon belom dpt lg ni haa.. :(

qaseh johanna said... [Reply to comment]

umaira :: sy keje JKR kt Mid ni haa.. ats opis..bwh mall.. mau xrsa pitam.. hehe esok Jcard..mari la.. leh shoping2.. hihi


eka :: YDP dah baca.. terus mntak kad bank.. o__O *terus rasa nk pitam.!

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

yg crocs ats tu aku ada try jugak pakai..sedap jugak la..tp aku amik yg biasa je sebab rasa lg solid bila pakai.nk amik 3 psg kem salam la kan..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...