Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, April 23, 2012

Jcard Day Midvalley !



 24 - 25 April 2012.
Aeon Midvalley. aish rasa tak sedap kat lidah
pulak nak sebut Aeon. Jusco lagi better pada lidah aku. .
ye. . esok kalau takde apa, meh la shopping sini.
rasanya esok belom ramai orang lagi.
tunggu la 25hb, kompom sapa yang datang lambat tu
takkan jumpa parking lot !

esok aku takde, hari Rabu aku masuk kerja balik okey.
esok teman En. Boo Boo pergi HBKL.
jumpa jemaah doktor untuk rayuan Perkeso.
dah gagal pon
nak jugak buat rayuan kan, kalau tak dapat
takpe lah, dah bukan rezeki namanya.
apapon, yang penting kena ada usaha.

so pada rakan2 blogger yang nak datang shopping tu,
tunggu la aku ea. hari Rabu kita shopping sama2 ea.
lagipon time tu gaji dah masuk.
apa lagi. . . cargassss la. !



 

7 luahan hati..:

Pretty Ryna said... [Reply to comment]

yezza....akak half day...kita jumpa di sana yer...

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

aku tgk je la ko shopping.duit takdak..sob sob sob

fifa said... [Reply to comment]

Hkl ke hbkl?da mcm dbkl da..hiii..ok,blnja eh I dtg rabu tnggu u blnja

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ok sama2 g shopping yokk..! ala yg xleh shoping tu, duit dia kompom abes kt lain... :)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

kak fifa :: eh salah ke..? kan dia hospital besar kuala lumpur..? so..? singkatannya..? aahhh lantak p lah.. hihihi

**wat..? nsik lemak kt mid ke..? ooo, terus xckop duit nk beli coach.. hahahaha :)))))

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

pandai la ko mimie..lempang laju2 kang baru tahu..kekekekek

Zana Adieyza said... [Reply to comment]

shopping time!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...