Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 16, 2012

bertemujanji. .

Assalamualaikum. .

Harini aku ke hospital Sungai Buloh lagi.
Bertemujanji dengan gynea untuk kali ke berapa,
entah aku pon tak kira dah. .
Maklum la lama sangat gap antara temujanji.
Dan seperti biasa. .mungkin harini,
akan kena 'seluk' lagi. !!
Redha. . . Pasrah. . . Tawakal je la. .

Published with Blogger-droid v2.0.6

9 luahan hati..:

Mas said... [Reply to comment]

Moga segalanya berakhir dengan baik yek qaseh....
jngn berputus asa....

Joanna Yunus said... [Reply to comment]

tang bab kena seluk tu yang malas tu kan....(pernah mengalami tu yang dapat merasai)

eMMe said... [Reply to comment]

erkkk... sakit tak?
hope pas ni de rezeki kamu dear...

Masya said... [Reply to comment]

waalaikumusalam....

bab² seluk menyeuk ni yg ngeri .. teringat nak bersalin dulu huhuhuhu...

apepun sy doakan dr jauh .. moga baik² aje.. dan mengambil keberkatan ramadhan.. mane tau puase penuh tahun ni hihihihihi.....

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

aip untuk apa diseluk tu?? semoga semuanya dipermudahkan yer :)

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Moga moga ada rezeki Ramadhan nanti .. Amin.... =)

mama aryan said... [Reply to comment]

kena seluk lagi? dah berapa bulan ni? akak dulu dah dekat2 due date baru doc seluk..

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

KA dah pernah merasainyer !

SURIA AMANDA said... [Reply to comment]

sabar...harap semuanya dlm keadaan baik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...