Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 25, 2012

Geng Surau



Bulan puasa ni, time berbuka. . layan ini cerita. . Geng Surau.
dari musim pertama lagi layan cerita ni.
Part paling syok bila Pak Abu tu asyik kena hentam n kena buli
dengan geng surau yang lain. .
tapi yang musim ni macam takde kick la.
sebabnya Riduan anak Pak Abu takde. kalau tak,
dia yang selalu buat hal kat surau.
Miss Mina pon takde, dah berganti orang. .
lagipon sekarang ni banyak adegan cinta Razif dan Odi.
dulu ada jugak tapi takde la sekerap musim ni.
dah takde idea ke. .? entah la. . 
tunggu jela sampai habis untuk musim ni.
tahun lepas ada Geng Mengaji pon syok jugak. .
rindu kat keletah budak2 tu. . terutama Osama dan pupetnya, Osamek. . Hihi


i like Pak Abu. . ! yang selalu kena buli dan idea dia selalu tak diterima.
dia jela yang kelakar dalam cerita ni. .
 ini pada pandangan aku la. . lain orang lain rasa. .


7 luahan hati..:

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Ida langsung tak pernah tengok.. hihihi

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

Ros xtgk pun.. Walau uk umah jrang bukak tv... :p kihkih...

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

KA mmg follow dari season 1 lg mmg bst

Masya said... [Reply to comment]

suke tgk daripada musim pertama lagi.. kd² masa buka sekali lalu jer.. tgk ulangan mmg bantai gelaklah .. ulangan kul 9 kot...

eMMe said... [Reply to comment]

alaaa...tak layan la geng surau...
pukul brape tayangannye ek..?

kalo ade citer Rafiq Ramadhan tu i suke tgk..skrg ni cam takde je...

camner arini puasa ke?
masak ke?
BARAM@PARAM? hehehe...

Aishah Jahirah said... [Reply to comment]

xde astro kt umah..heee

Salmi Khairil said... [Reply to comment]

sempoi cerita nye..lagi satu suka layan citer keluarga iskandar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...