Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 31, 2012

Penginapan Terbaik Di Langkawi

Hai semua. . ni sepatutnya entri pagi tadi.
boleh pulak tak tekan publish. al maklum la puasa. . Hihi
siapa pernah pergi Langkawi.? atau lagi tepat orang Langkawi.
mesti ada yang boleh tolong aku kan. sebab aku ada sikit masalah ni.
ini cuma perancangan kami suami isteri, entah jadi entah tidak.
doa doa la ye semoga menjadi percutian ni.
sebenarnya aku diberi pilihan dalam Reward And You.
dalam banyak2 tempat best kat Langkawi, aku diminta untuk memilih.

 Bella Vista Resort

Kampung Tok Senik Resort

Federal Villa Beach Resort

Haa. itu antara 3 penginapan yang diberi pilihan. takde lain dah.
aku try jugak search google. tapi biasa la. gambar dan cerita semua yang menarik belaka.
kemungkinan perjalanan ke sana dengan kereta sendiri lepas tu parking kat jeti.
eh betul ke jeti. hentam je la. untuk ke pulau Langkawi tu, kami naik feri je.
ikut kemampuan la kan. En. Boo Boo aku bukan doctor mahupon engineer kan.
okey. masalah yang sebenarnya adalah. .
antara 3jenis penginapan di atas. mana satu yang sesuai dan tak menyusahkan.
di mana, kereta sewa boleh di parking sampai depan resort.
makanan dan suasana yang bersesuaian.
berhampiran dengan tempat2 menarik dan mudah dilawati.
tolong la kalau ada info. kata sharing is caring kan. :)

Ada Ubi Ada Batas,
Ada Hari, Budi Kamu Akan ku Balas. .


3 luahan hati..:

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

hmm bila lah ros dpt gi langkawi nih :( kekeke

Ina Haireina said... [Reply to comment]

bestnye langkawi.. teringin nak g langkawi.. tapi asyik plan.. asyik tak jadi je.. hehehe..

salam kenal...:)

Anonymous said... [Reply to comment]

last yr sy gi langkawi duduk kat federal villa. hotel sgt selesa, cantik dan mmg best. ada private beach yg bersih. ramai mat2 salleh yg duduk di otel tu. tp sy rasa kawsan otel tu agak susah sket nk cari tempat makan melayu. ada mmg ada tp xbyk. kawsan tu lebih kpd kawsan org putih. byk bar2 tepi jalan... overall = ok dan sgt memuaskan... hope dpt membantu ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...