Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 12, 2012

keputusannya. .



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

belom berkemampuan untuk berikan kawan pada baby Jasmin !
untuk masa ni, baby Jasmin adalah pengarang jantung hati semua,
terutama keluarga di kampong. sedih.?
tak pon. cuma sikit kecewa la bila tengok En. Boo Boo eksited mulanya
tiba tiba hanya mampu cakap,
". . takpe lah, belom rezeki kita. ."
sayu kan bila suami cakap camtu. . . .
rasa terbelah hati ni tak mampu nak baik baik lagi dah. .


13 luahan hati..:

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

xpelah belum rezki, insyallah akn dtg dlm masa terdekat ini. Akan KA doakan ye!

suzie shazana said... [Reply to comment]

insyaallah ada rezeki yg akan datang..suatu hari nanti pasti akan tiba..semoga kedatangan ramadhan ini akan memberikan semngat baru dan semoga doa ko dimakbulkan Allah s.w.t..amin

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

meme, rezeki, jodoh, maut tu semua kerja Allah.. kita merancang tapi Allah menentukan..

yang penting teruskan usaha.. keep on track balik meme.. trust me. lostkan weight tuh.. insyaAllah..jgn putus asa.. ain dapat 'Auf pon sbb lost weight.. tidaklah makan apa2 ubat..

sila sila sila kuatkan semangat.. kesian pekasam tu dah jadi pekasam.. masak mcm biasa.. tapi untuk en boo boo. meme kena kuat smgt.. kita makin tua.. chances nak dapat bb akan kurg.. jadi buatlah sekarang meme..

ain tahu kata2 ain ni kejam.. tapi dgn kekejaman ni laa meme kena lawan.. kalau ain x cabar meme.. meme x rasa diancam kan.. kuatkan smgt meme.. kita yg gemok2 ni mmg ubatnya lost weight..

makan mcm2 boleh tapi sila exercise.. u can do it meme.. tgk gambo kawen tu, meme xde lah sebesar skrg.. jadi tak yah target nak selim melim mcm lisa surihani, cukuplah dapat kecik mcm nak kawen dulu..

usaha never give.. sebenarnya tuk org gemok ni.. rahim dia penuh dgn lemak2 tu sbb susah nak conceive.. jadi cara nak hilangkannya dgn exercise bg pecahkan lemak tuh..

tolong laa meme.. tolong berubah.. jgn bagi hati meme sedih sendiri.. hati meme terluka tgk anak org lain.. never n never.. jaga hati kita sendiri.. kita kena kuat sbb kita wanita yang kuat.. kita boleh mengoncang dunia meme.. sila amek langkah pertama.. jgn bertangguh.. pleaseee

raihan salleh said... [Reply to comment]

sabar beb.insyaAllah ada rezeki nanti allah bagi ok

Joanna Yunus said... [Reply to comment]

Teruskan berusaha dik .... InsyaAllah...
Baca nukilan akak ini ye dik

http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2012/07/terus-berusaha-tanpa-kenal-erti-jemu.html

Tihara said... [Reply to comment]

insya Allah kita doa sama2, moga Allah kurniakan rezeki zuriat buat kita .. :)

Noli@Ibu Wafa said... [Reply to comment]

xpe xpe..teruskan usaha..pasti ada suatu hari nnt..usaha+doa+tawakal..;)

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

Sabar ye akk comel.. Msa ros dulu asben pun ade ckp mcm tu, insyallah akan tiba nnt.. Bila dh lekat mesti berderet nnt :p

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

sama lah kiter, still belum rezeki lg..huhuhu...bile lah agaknyer..

mama aryan said... [Reply to comment]

bersabar ye..doa byk2,insyaAllah akan ada rezeki tu nanti,jgn sedih2 tau

Little world said... [Reply to comment]

tak pe blum ada REZEKI lagi--
berusaha lgi... chaiyOkk

Masya said... [Reply to comment]

insyaallahhh... ade rezeki nanti2 tu...

Aishah Jahirah said... [Reply to comment]

jangan tekan diri sendiri.insyaallah sampai masa Dia akan beri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...