Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 27, 2012

Mom & Baby Expo Mid Valley



 mari. . mari. . sapa yang ada anak. baru nak beranak.
atau takda anak tapi nak feeling2 jadi ibu jugak.
jom ke Mid Valley Exhibition Centre. harini ramai la orang shopping sakan.
aku pon ada jugak nak beli barang baby ni.
untuk 2orang baby gurl.
Jasmin dan sorang lagi, anak buah sebelah En. Boo Boo.
alo tomey tomey. .
baju baby gurl ni banyak sikit pilihan.
owh, menipis la purse Aunty Long arini. tapi takpe. .
untukmu sesayang semua. .


6 luahan hati..:

Anonymous said... [Reply to comment]

sampai bile nih?

qaseh johanna said... [Reply to comment]

anon... dari 27hb smp 29hb julai aje... jom beramai2..

eMMe said... [Reply to comment]

aa'ah.. kawan ade ajak gi... tapi cam tak pat join je expo ni.. takpela.. next expo ade bnyk lagi kan... hehehe....

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

alaaa x sempat nak g laa.. minggu ni kena balik kampung mertua gaks.. Aunty Meme nak tolong belikan pampers tuk 'Auf tak? hehehe nnt ibu 'Auf transfer duit..

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

Untungla org kl... :( ros duk jauhh :p

qaseh johanna said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...