Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 5, 2012

300 :)



untuk yang ke 300. spesial entri untuk kamu dan amnya pada yang lain.
Incik Puan Ubirebus, kamu dah melengkapkan ia dengan cantik sekali.
tapi sayang. . . . aku tak dapat link dari kamu.
kalau kamu terbaca entri ni, sila tinggalkan jejak.
aku ni bukan lah blogger yang canggih manggih nak ada shoutbox segala.
dan  begitu juga pada followers yang lain tu.
kalau aku tak jejak ke sana atau tak follow balik.
itu bukan salah aku. link takde, macam mana nak bersua muka,
nak laga2 pipi. ye dak. ?
terima kasih sebab sudi datang ke mari, follow dan komen.
eh, ai sayang u all taw. .

*tetiba jadi sayang*
=..='





harini ingat nak puasa sunat tapi badan tak sihat la.
jadinya tak dapat kebenaran lisan dari En. Boo Boo.
hidung sumbat2. tekak perit, nak makan apa la untuk kurangkan semua ni.
rasanya sempena 'buku baru' ni, aku diberi sedikit
'warning letter'. Semoga semuanya baik2 saja.
dan dimurahkan rezki yang tidak ternilai.
InsyaALLAH. :)



12 luahan hati..:

::EIDA:: said... [Reply to comment]

Betul betul... diaorang ni kadangkadang taktahu diaorang tak letak link.. Ida salu gak terkena... Dah bagi tuto letak link pun masih ada yang tak letak link.. hihihihi

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

yeayy dh byk.. tahniah pd yg jd follower 300 :)

eMMe said... [Reply to comment]

Salam Dear, u tak sihat ke? Alaa..tak pat la puasa Nisfu Syaaban.. takpe la..hope sihat cepat2 yea... I insyaAllah puasa...
mudah2an..sihat walafiat..Amin...

qaseh johanna said... [Reply to comment]

EIDA.. nak buat camne la diorg ni kan.. pastu nnt jgn kuar statemen kita ni sombong dh la.. sy xsombong taw.. cuma masa xmengsizinkan.. hihi

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ROS.. mmg byk tp xde link dia utk kembali ke laman dia.. nama dia dh unik dh.. memanggil manggil..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

EMME.. tu la pasal..mmg dah niat dh nak posa dr semalam lg..tp mlm td..bdn pns..nk tdo xslesa.. hidung tersumbat..adeh la.. dugaan nisfu syaaban.. huhu

Aishah Jahirah said... [Reply to comment]

tu la bukan xmo follow balik,ada yg profile xde link blog,camne nak follow.shoutbox mmg xtgk sgt dah walaupun ada, banyak sgt spam.
semoga cepat sihat...dekat dah nak pose wajib pun..;)

chinta... said... [Reply to comment]

mm..qaseh x sihat ye..kat offic chinta ni pun ramai yang x sihat musim agaknya..moga cepat sembuh ye dear..happy blogging..wah dah 300 follower sudah!!!

qaseh johanna said... [Reply to comment]

aishah..rasanya kejap je kot rasa xsedap bdn ni.. :))

qaseh johanna said... [Reply to comment]

chinta..alah..xleh lawan dgn chinta n blogger lain yg dh beratus2 tu.. hehe br ckit..

ntah la chinta..arini bdn xchat sgguh..mata pon dh stat berair ni.. huhu

Masya said... [Reply to comment]

ha'ah sy pun banyak kali terkene.. mereka follow.. tapi bukak takde link nak ke blog dia org mcm mane nak tgk... huhuhu... jgn kate sy sombong sudahh...

pena rozie said... [Reply to comment]

hebat2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...