Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 20, 2012

Ketuk Ketuk Ramadhan



 harini dah mula ketuk ketuk Ramadhan.
aishh. . ni yang tak selesa nak kerja ni. maklum la ni rancangan favourite
masa belajar di UTMKL dulu.
sanggup tunggu setiap hari. . maklum la, itu je la hiburan paling best.!
dan aku ada seorang kawan yang memang tak boleh nak miss rancangan ni. .
sebab utama dia minat. .?
sudah tentu la disebabkan artis yang join dalam setiap episod.
kawan aku tu suka dengan gosip2 artis. 
dah dia pon wartawan kan. dalam ramai2 kawan,
dia la paling advance dengan gosip artis ni semua. Hehe
rindu ke mung la Ginie. :)

esok mula puasa, esok la aku mula tengok rancangan ni.
lagipun dah kat kampung kan.
alahai seronoknya puasa kalau tak kerja.
kan best kalau negara kita ni macam negara Arab sana.
setiap kali bulan Ramadhan, semuanya cuti. .
takde la terkejar kejar nak sahur dan pergi kerja kan. .
tapi insyaALLAH. . ibadah akan diteruskan tak kira la bekerja atau tak.
kita manusia ni hanya pandai menilai luaran. anyway,
selamat berpuasa. .

 





9 luahan hati..:

Joanna Yunus said... [Reply to comment]

banner tu bukan akak buat dear....

yang buat utk akak http://wwwmarina-arina.blogspot.com/

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

apapun jgn lupa kunci jam utk sahur esok ye

ibh_sue said... [Reply to comment]

Asslmkum..Salam ramadhan dan selamat berpuasa buat kaseh johanna

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

Suka jgak rncgn ni..mesti tggu.. Pencetus idea untuk masak.. Hahhha... Insyallah moga kita dpt berpuasa dgn baik wlaupun sibuk :)

pena rozie said... [Reply to comment]

Selamat Menyambut Bulan Ramadan &
Selamat Berpuase...

ratu siput said... [Reply to comment]

bila bulan puasa tgk rancangan masak2 mmg heaven.feel mcm kita lah konon2 yg masak lauk sedap2 tu,ehehe.tak jugak semua cuti.CK keje sana bulan puasa still kena keje jugak :)

mama aryan said... [Reply to comment]

salam ramadhan..akak suka juga tgk rancangan masak2 ni

Aishah Jahirah said... [Reply to comment]

rancangan ketk2 ramadhan..best gak..heee
slmt menjalani ibadah puasa..;)

Masya said... [Reply to comment]

suke tgk jugak.. tp sayang tak blh tgk selalu .. keje kan.. kat opis pun x bukak tv 1 huhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...