Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 18, 2012

Salam Ramadhan 1433H



selamat berpuasa semua. . rasa bersemangat nak berpuasa tahun ni.
mungkin sebab eksited nak beraya dengan anak buah baru kot.
boleh ke baby Jasmine ni pakai baju kurung.?  macam ada saiz je kan. .
Hehehe.
untuk Ramadhan kali ni, kita sama2 berdoa untuk dimurahkan rezeki ye.
Rezeki untuk dikurniakan zuriat penyambung generasi.
marilah kita berusaha geng TTC sekalian.
*untuk bakar semangat sendiri jugak ni*

dan tahun ni agenda puasa aku berlainan sikit. ubah ikut kesesuaian la kan.
sebabnya, biarlah aku pendam dulu, malu nak cakap.
tapi misi utama, nak pakai baju kurung moden tu dengan selesa.
gila kot pakai baju kurung moden kain duyung dengan perut tersembul.
Hahaha. memang kompom Premium Beautiful yang dah berzaman 
dalam almari tu akan kembali berjasa. pandai2 la aku usahakan nanti.
sebenarnya baju raya tahun ni terkecik la.
isyh. . macam mana la boleh jadi camtu, kain murah kot, dah la warna cerah.
memang tak sesuai la kan kalau ketat.!
okey semua. selamat beramal di bulan yang mulia ni.
untuk Ramadhan yang pertama, aku akan sambut di kampung halaman.
lebih riang ria la dari tahun lepas kan.


4 luahan hati..:

chinta... said... [Reply to comment]

ye...sama2 kita untuk lebih bersemangat lagi...insyaallah ada rezki buat kita semua kan..apa yang penting kita kena yakin denganNya..tol x..

chinta selai pun x berjahit lagi...beraya kat umah en suami :(

Joanna Yunus said... [Reply to comment]

Salam Ramadhan.... Dari kakak mu ini...

Masya said... [Reply to comment]

takmoo sedih².. kuatkan semangat yer....

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

insyaallah moga ramadhan ini membawa keberkatan bagi kita semua.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...