Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 2, 2012

Sesi menjawab soalan


ooo. . untuk harini aku nak jawab soalan2 cepumas yang selalu
anak2 muda cari dan Google pon telah link kan ke blog aku.
terima kasih. tapi aku harap, jangan la link yang lucah2.
penat aku perah tenaga dan otak cari dari mana la datangnya keyword
merepek ni. . . kesian aku weh.!

1. saiz normal kemaluan lelaki
aku yang taip ni pon malu sendiri okey. apa bangang sangat ni.?
tak kuasa aku nak buat entri tentang saiz normal ke tak normal.
sebab aku dapat yang normal2 je. sedang elok. Hahaha
lepas ni, jangan gatal nak search pasal ni lagi ye kat sini.
memang takde. ! ! dan memang takkan buat entri 18SX camni.
karang jadi blogger semi lucah pulak. !

2. gadis melayu rosak
aku bukan gadis lagi. so aku tak masuk campur dengan
anak gadis zaman sekarang ni. aku rasa kawan2 nyata dan maya
aku semuanya baik. tapi deria ke6 aku menyatakan link ni mungkin disebabkan
entri pasal tot tot tot. baca sendiri la ye kat situ. :)

3. bisul ketiak
mmm, takde entri pasal bisul pon setakat ni. cuma aku adalah
 cerita pasal nak hilangkan bau badan. merangkap
bau ketiak. atau cara atasi ketiak basah. baca la. .
aku tempek gambo artis lagi taw. abes.? takkan nak letak
gambo budak opis, kang kena serang pulak.! Hihihi

4. cara bahagiakan suami
awat ni dik non. ? tak bahagia ka sekarang ni.
kalau pasal nak bahagia2 ni. tak payah susah2, tak payah pening2,
pergi ja kat label aku tu merangkap Titah Baginda,
 under ruangan 'PetuaPetui'. . Haaa macam2 ada, nak dengan taknak baca ja.

5. kebaikan belajar di politeknik
tak pernah ada lagi entri ni tapi macam dapat idea ja nak menulis pasal
pengalaman kat politeknik dulu. nanti ada masa aku tulis.
cuma apa yang aku nak bagitaw, politeknik adalah d best dari universiti.
percayalah. sebab aku dah alami. nak muntah okey jadi budak U.!

6. khasiat barli
banyak khasiatnya. cerita panjang takmau, memang ada 
dalam blog aku ni. air barli buat sendiri adalah lagi bersih, sedap 
dan termurah dari kat kedai mamak. buat la sendiri kalau tak percaya.
beli barli Rm1, rebus sendiri. 4hari 4malam minum tak abes.
hihi.

 penat weh buat entri soal jawab ni. rasa serik pon ada jugak.
tapi dah orang mencari, kita tunjukkan la panduan kan.
selamat membaca.

4 luahan hati..:

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

Hhhaaahha.. Lawak pun ader.. Kecian kat kak... :)

eMMe said... [Reply to comment]

hihihi...mujur la sikit je soalannye, yg tak tahan tu soalan pertama tu, huhuh.. jgn dear... sarang tebuan jgn dijolok
wahahahhaaa~ nak tergelak je baca entry u ni dear, auwwww~

Masya said... [Reply to comment]

iyerlah mmg kalau cek keywords ni kadang² buat kt gelak jer.. macam² ayat hihihihi.....

Noli@Ibu Wafa said... [Reply to comment]

tumpang gelak jer ;)
hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...