Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 17, 2012

Kekhilafan diri. .



sebenarnya. . aku ada berita kurang enak pasal temujanji semalam.
tapi rasanya macam kurang sesuai nak share kat sini.
takde kekuatan nak cerita berita tak best camtu.
insyaALLAH, kalau takde masalah, kita tunggu keputusan 2 Disember nanti.
tapi kalau sesuatu yang abnormal tu terlalu serius, aku mungkin akan di panggil
untuk serah diri ke hospital.
runsing aku dengan berita ni. .

dan untuk Ramadhan yang bakal menjelang ni.
aku terlalu berharap untuk penuhkan tarawikh tahun ni.
insyaALLAH. aku cuba.
aku rindu saat masa sekolah dulu.
hadirkan diri pada surau setiap malam untuk tarawikh.
dah lama aku lepaskan saat tu. . .
dan aku berazam untuk tunaikan pada Ramadhan kali ini.
mana tahu, kalau ini yang terakhir kan. . 
Allahuakbar.!



11 luahan hati..:

Joanna Yunus said... [Reply to comment]

berita apa kah itu? semoga semuanya baik2 ye...

AIN NAZRI said... [Reply to comment]

meme.. walau apa pon.. jgn mengalah.. ain selalu support meme..

salam ramadhan gak.. kita terawik sama2 walau jauh ek..

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

KA doakan yang terbaik dn moga dipermudahkan segala nyer ye!

Nur Raihana Abd Rahim said... [Reply to comment]

weh....ko nape mimie.....sabar dan tabahkan hati..setiap ujian tu pasti ada hikmahnya..hoepfully everything will going fine eh....

♥ ROS ♥ said... [Reply to comment]

masalah ape tu kak??.. leh kita share kt email.. rizaros90@yahoo.com.my.. ros xpksa akk yer... moga semuanya selamat yer :)

Aishah Jahirah said... [Reply to comment]

dalam tempoh tersebut semoga apa yg abnormal akan jadi normal...kdg2 keputusan pun xtepat,hanya Allah yang maha mengetahui....

Aishah Jahirah said... [Reply to comment]

dalam tempoh tersebut semoga apa yg abnormal akan jadi normal...kdg2 keputusan pun xtepat,hanya Allah yang maha mengetahui....

Syazana Zainn said... [Reply to comment]

salam ramadhan kak :D

ieja amieja said... [Reply to comment]

semoga sumenya baik2 aje..sama2 lah kita nntkan ramadhan kali ini..selamat berpuasa..

eMMe said... [Reply to comment]

Salam Ramadhan Dear,
moga, Tahun ni, Ramadhan yg sempurna buat kita..
InsyaAllah...

pst: takde ikhtiar lain ke, kalo lah kene operate... tapi takpe la.. hope ade rezeki buat u n ur husband..i always pray for u dear...

Take care!

Masya said... [Reply to comment]

kenapa??? rahim ade masalah ker??? huhuhuhuhuhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...