Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, February 18, 2011

SCC..terima kaseh ye =)

Rejeki ari Jumaat.

hurm..tenkiu SCC.
 tadi mase dok layan fb. chat jap dgn SCC.
tetibe die send 1 benda yg wat aku terharu.
SCC wat header kat aku. comel je.. siap ade gambo bunney.
same la cam SCC punye plak kan.

mentang2 tahun Arnab pastu SCC ni plak peminat bunney.
dah aku pon terkene tempias tu.
Hehe

mmm.. nak launch dah tadi header tu tapi ade masalah teknikal plak.
nak wat camne ntah le. kuor separuh je dari layout blog.
camne ?
dah tak larat nak adjust setting dah ni.

korang nak tengok ke header tu..?? ala.. kang tak suprise plak la..
tapi skang ni aku tgh buntu memikirkan masalah header ni..
anyway..tenkiu so much.

i luv u.. i luv u..
ala2 gaya kumpulan R2 Raja Lawak tu.


 hehe. aku letak kecik kenot je. kire taknak hampakan korang la kn.
tapi hasrat ati untuk bg suprise tu tetap ade. ! !




 :: nota kaki ::
hehe. kalu Mat Gebu berjiran sepagar dgn Ben Ashaari.
aku nak berteman semangkuk dgn SCC ok tak?
bulih camtu. Hehe









 


12 luahan hati..:

SaYraH WonDerLanD said... [Reply to comment]

alaaaaa
nk tengok header tu. Cepat la letak akak! Heee, ala cite hantu kak limah ni takde la seram sangat kak. Pergi la tengok kat Youtube boleh skip2

qaseh johanna said... [Reply to comment]

ala sarah ni..sabar la..tgh nak setup ni..kang klu publish kang..malu plak..

sume gelak coz setting senget pon tampal gak..
sabo ye..

pstt..kalu tak takut..nnt akak langgan kt astro first k..hihi

ciK ogGy bLue... said... [Reply to comment]

heheheeh~

rizwan's sweetheart said... [Reply to comment]

dtg dpd segmen abg ben. salam kenal

sicomot-comel said... [Reply to comment]

hohohoho..

smoga akk dpt taruk header tu cepat2..
SCC suka sgt tgk akk hepi =D

nak berteman semangkuk ngn SCC?
owh..boleh sangat2 ;)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

cik oggy blue :: aik..nape gelak2 ni..??hehehe
nak tumpang sekaki gak..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

mrs. rizwan :: salam perkenalan. mekaseh sudi jengah,,, =D

qaseh johanna said... [Reply to comment]

SCC :: nak letak le ni SCC tp tgh setup bg cun..ntah ape masalh die ni ha..

mklum le xpndai edjas..hehe

Yati Ali said... [Reply to comment]

singgah jalan2 dr blog en ben

Pembawa_Wacana said... [Reply to comment]

singgah dari bro ben

qaseh johanna said... [Reply to comment]

yati ali :: mekaseh sudi menjengah..

pembawa wacana :: mekaseh sudi ke mari..

Amy said... [Reply to comment]

amy datang melawat...ada tag tuk qase kat sini...
http://baby-farah.blogspot.com/2011/02/mummy-nak-kasi-gift.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...