Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 23, 2011

TAHNIAH.. mokcik menang motor LC ! !

TAHNIAH LA PADA DIRI MOKCIK SENDIRI.

dah time kaseh la pada sesape yang telah menyokong mokcik selama ni. Hehe.
bertambah2 rezeki plak awal tahun ni. Hehe
mokcik senyum je ni. dari tadi dok senyum..



aritu.. ade la masuk kontes ni anjuran UMAR. saje nak test power bab2 edit gambo ni.
rupenye ade bakat gak ye tangan ni dalam bab ilangkan jerawat n naikkan seri wajah.

menang ye.. mokcik menang. kalu mike sume tak pecaye.
g le melawat umah pokcik umar tu haa.. tengok sendiri.
eeee.. seronoknya.. ! ! !

 tapi ade satu yang wat mokcik sedey ni. ntah nape tetibe si dak Umar tu suh follow die kat twitter.
mane la mokcik taw twitter tu ape.. Umar ni suke sangat la suh wat benda pelik2.
pehtu dak Umar ni cakap sape takde twitter kene g create dulu.
haaiish. camne ni ? ?
sape buleh tulun.. mokcik dah menang. tapi adiah jadi jauh dari panggang..! !





 


9 luahan hati..:

cek chun said... [Reply to comment]

mokcik, kalau ajaq nanti LC kasi kat cek boleh kaa??

pi kat twitter.com pastu ikut jer arahannya. ambik SIGN UP.

Edy Zaidi said... [Reply to comment]

create je la..rugi tu kalau menang tiba2 xmenang sbb twitter je

sicomot-comel said... [Reply to comment]

da menang ke blum??
wah,,best la law menang...

akk taun ni mmg murah rezeki betul ek??

" MiSs WuNny " said... [Reply to comment]

alhmdulillah..
murah rezeki..suke cy bce entry2 akk..^^v

rizwan's sweetheart said... [Reply to comment]

fda mau tlg qaseh tp ngan benda lebih berharga...

apa tu?

tips menjaga hubungan perasaan & pilihan ayat pengasih dpd alquran utk kerukunan umahtangga... nak tak? cepat terkam!!!

Afzainizam said... [Reply to comment]

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

uihhhhh ni mesti terpengaruhhh iklan powerr rot

qaseh johanna said... [Reply to comment]

cek cun :: nk motot ni amek la.. bkn mahai pon.. cek juai dlm 4rbu ja..hihi tp kene cek pkai 1thn dlu la eh!!

edy :: masalah plak nk g create twitter..aishh

scc :: akak menang dah.. tp kene anta detail sume kt twitter en.umar.. tu yg ssh tu..

qaseh johanna said... [Reply to comment]

wunny :: mekaseh..klu suke datang singgah n baca lg..hihi

fda :: sat2..nak p terjah la ni..tunggu....... =)

qaseh johanna said... [Reply to comment]

afzainizam :: mekaseh sebab suppot saye. dan saya harap dgn berblogging ni dapat cri ramai kawan..

psstt...power root tu xbyr komisen pon..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...