Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 21, 2011

"GiveAway EdY : KATA KAU!".

B I S M I L L A H I R A H M A N I R A H I M

hurm. di tag oleh CIK AYU lagi. aik.. cam balas dendam je dik. hihi
dah takde dah entri 'ape yang aku masak semalam?' ni.. aishh.
jap lagi la. tak pon tangguh esok. 
join GA dulu coz GA ni bessss! ! !


KLIK INI BANNER

sume aku dah turut perintah. siap EDY ni ade dalam bloglist aku lg.
taknak ulang banyak kali Perintah Tuan Tanah.
cuma KLIK banner. suma benda akan terjawab.

 aku pilih gambo ni.


 ini Rayban bukan sekadar hadiah ye. tapi aku memang nak lame sangat dah.
aku jeles sangat dgn En. Boo Boo sebab die ade Rayban ni.
mase mule2 beli. time tu kami belom kawen. bukan main berlagak lagi En. Boo Boo dgn aku.
punya nak sakitkan ati aku, die bulih pakai Rayban ni time hantar aku balik kampong.
time tu malam okey. sape tak bengang!

punya la busuk hati kan. time tu aku nekad. memang nak beli sangat dah.
tak kire la jadi ape pon. tapi mengenangkan fulus mania yg perlu aku keluarkan.
aku hanya mampu bermimpi je setakat ni. dan En. Boo Boo pon hanya berjanji tapi belom tertunai lagi.

 dah nak masuk 9bulan kawen. aku masih belom mampu beli ini Rayban.
En. Boo Boo hanya belikan aku ini.
 

tu pon aku dah sengeh2 punya seronok. bukan mahal pon. setakat g beli kat Danau Kota.
paham2 jela harganya. En. Boo Boo cakap. 

"sayang pakai ni pon dah cantek. dah kalah mak datin abang tengok."

 haa.. besa la ayat en. suami bila dah dapat pn. isteri. sungguh bermakna.
tu sebab la aku nak Rayban En. EDY tu. tolong pos dengan segera ye.. Hihi
ni kawan aku yang tak mampu beli Rayban gak. jgn mare ar..





 


4 luahan hati..:

Edy Zaidi said... [Reply to comment]

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

qaseh johanna said... [Reply to comment]

boleh terima ke ni..?? terlebeh perkataan.. dah macam karangam dah ni..

**aisshh..malu sungguh..!!

rizwan's sweetheart said... [Reply to comment]

baru perasan fda dah ditag lagi! hehehe... sok fda wat k... janji! kalau fda tak wat qaseh leh babab... sekarang sudah mau guling2 jadik tenggiling...

rizwan's sweetheart said... [Reply to comment]

duhai qasehku sayang... fda da wat da 2nd tag kamu... meh jemput g blog jengah... amacam? rasa ada change menang rayban tak? hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...