Hayat SINGGAHSANA Beta..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 21, 2011

SPESEL GIFT DARI MUMMY..!!!

kena tag. oleh Cik Amy.
tenkiu saudari blogger. baru je kenal. dah kena tag. hihi
disebabkan taknak hampakan kawan2. aku join ye.

aku ni jenis lembut hati. ape saje yg di'tag' aku akan join.
cuma lambat atau cepat je. Hehe



nak taw citer..KLIK banner okeyy!!


mmm. dah jenjalan kat blog Tuan Tanah. iaitu blog Mummy dari
Pondok Kecilku.
cantek blog Mummy tu. pink kaler lagi taw.
siap ade kucin2 yg cumil lagi taw dok bertepek kiri kanan, atas bawah.
selamat takde bunyi kucin. Hehe.
agak2nye Mummy ni jenis yg suke kucin kot.
okey la. sebenornye.. Mummy ni tgh baik hati. die nak kasi adiah kat follower yg die sayang.
tapi pastikan kite kene mandi bunga dulu.
sebabnye Mummy akan pilih secara rawak taw.
part ni memang aku sedey la kan. nak kata surrender tu pon kire bulih la gak.
sape la yg nak pilih aku ni. aisshh..
sume syarat yg Mummy nak. dah siap terbentang ni haa.
jangan tak pandang ye. Hehe.

Nak 'sedekah'kan adiah ni pada



psstt.. kompom pasni aku kena g mandi bunga....7 warna..! ! !






 


4 luahan hati..:

-✿ Ayu ✿- said... [Reply to comment]

akak di tag!
http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/02/giveaway-edy-kata-kau.html

qaseh johanna said... [Reply to comment]

amboi..kena tag lg...pitammmmmmmmm!!

rizwan's sweetheart said... [Reply to comment]

cik qaseh... fda dah wat tag cik qaseh tu... tq tau tag fda... berbunga ati... fda mmg suka tag mengetag ni... :))

qaseh johanna said... [Reply to comment]

hurm..ni ayt perli ke ape ni..?? =)

takpe2..pasni bulih tag lagi..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...